چقدر باید برای #چرای بی رویه دام بپردازید در 10 ماه
چقدر باید برای #چرای بی رویه دام بپردازید در 10 ماه
Blog Article
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
تبعات چرای بیرویه دامها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوهها
- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
– چرای بی رویه دام ها: دام ها با چرای بی رویه در مناطقی که پوشش گیاهی مناسبی ندارند موجب فرسایش خاک می شوند.
منم گدای فاطمه گفت: یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ در ۰۵:۵۱ گیاخاک نه گیاه خاک
این کارشناس محیط زیست با تاکید بر اینکه فرسایش خاک قدرت زایندگی و رویش را از آن میگیرد و خاک فرسایش یافته میمیرد، تصریح کرد: فرسایش خاک بیشتر بر اثر پدیده جنگلزدایی ایجاد میشود، جنگلها را قطع میکنیم، لذا خاک از پوشش گیاهی جنگل عریان میشود و از بین میرود.
اثرات فرسایشِ خاک فراتر از از دست دادن زمینهای حاصلخیز است و منجر به افزایش آلودگی و رسوب در نهرها و رودخانهها شده است، این رسوبات آبراهها را مسدود کرده و باعث کاهش ماهیها و گونههای دیگر شده است. زمینهای با خاک تخریب شده نیز اغلب کمتر قادر به نگه داشتن آب هستند، که میتواند سیل را بدتر کند.
محمد امین رئالی گفت: یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۷:۵۴ همه ی مطالب ماگرتا از همه ی درس ها عالی است.
مدارس و ادارات کدام استانها دوشنبه ۲۶ آذر ماه تعطیل شد؟
تغییرات آب و هوایی نیز از عوامل اصلی فرسایش است. تغییر در میزان بارندگی و سطح آب میتواند خاک را جابجا website کند، نوسانات شدید دما میتواند خاک سطحی را در برابر فرسایش آسیب پذیرتر کند و خشکسالیهای طولانی میتواند از رشد گیاهان جلوگیری کند و خاک را بیشتر در معرض فرسایش قرار دهد.
این عوامل موثر بر شرایط شیب اغلب با عوامل آب و هوایی مانند بارش و فعالیت یخبندان ترکیب میشوند تا حرکت تودهای در پایین شیب ایجاد کنند. انواع حرکات جرم ناشی از عوامل فوق عبارتند از: حرکت ناگهانی و سقوط آزاد بلوکهای شل شده سنگ جامد که به ریزش سنگ معروف است.
برچسبها: تبعات چرای بیرویه دامها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوهها هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.
مهندسان کشاورزی همچنین ممکن است فرسایشِ خاک را از طریق روشهای زراعی انتخابی کاهش دهند. به طور معمول، کشاورزان برای آماده سازی زمین برای کاشت بذر، کنترل علفهای هرز و حفظ رطوبت، خاک خود را کشت میکنند.
وی ادامه داد: به علت فشرده شدن خاک، ریشه گیاهان به مقدار کمتری در خاک نفوذ مینمایند و این تأثیرات فراوانی روی رشد گیاه دارد.